Haarwerken

stijlvol en vakkundig

“Een mooi haarwerk heeft ervoor gezorgd dat ik met een goed gevoel in de spiegel kan blijven kijken. Ik weet nu dat ik mijn eigen stijl en uitstraling kan behouden dankzij de erkende haarwerk specialist.”

damesmethaarwek

Haar dat voelt als uw eigen haar

Heeft u om medische- of cosmetische redenen een pruik of haarstuk nodig? Kapsalon Schuurman is een vertrouwd adres voor vrouwen en mannen met haaruitval, tijdelijk- of langdurig haarverlies die willen kiezen voor een mooi en natuurlijk haarwerk. Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in het kappersvak en weten daarom hoe belangrijk haar voor u kan zijn. De aanschaf van haarwerk is vaak een ingrijpende beslissing, daarom is het juist belangrijk dat u overlegt met een discrete en vertrouwde haarwerkspecialist die naar u luistert en uw wensen kan omzetten naar kwalitatief hoogwaardig haarwerk. Bij Kapsalon Schuurman helpen wij u graag op weg om de stap te zetten naar een vertrouwd uiterlijk!

 

Zorg voor u
Uw privacy vinden wij belangrijk. Daarom maken we een afspraak in de omgeving waarin u zich prettig voelt. Wat voor u het beste is wordt door u en ons samen bekeken en we laten u een ruime collectie haarwerken zien. Het intake-gesprek (binnen 5 dagen) is altijd vrijblijvend. U heeft de mogelijkheid om een haarwerk te reserveren voor 3 tot 6 weken. De levertijd voor confectie-haarwerk is 2 werkdagen. De levertijd voor maat-haarwerk is maximaal 12 weken .

 

Recht op vergoeding van uw verzekeraar
Wanneer u om medische redenen een haarwerk nodig heeft, dan biedt uw zorgverzekeraar recht op vergoeding. Alle zorgverzekeraars in Nederland bieden een basisvergoeding. Indien u aanvullend verzkerd bent, ontvangt u mogelijk bovenop dit bedrag nog een aanvulling. Hoe hoog deze aanvulling is verschilt per verzekering. 

Vertrouwen, begrip, discretie en kwaliteit
Kapsalon Schuurman is gecertificeerd ANKO haarwerkspecialist. Daarmee onderstrepen we het belang van deskundigheid en professionaliteit in onze geleverde diensten en producten. De Sectie Haarwerken binnen het ANKO heeft veel contact met patiëntenverenigingen. Deze patiëntenverenigingen zijn betrokken bij de Sectie en de Erkenningsregeling. ANKO is aangesloten bij de Geschillencommissie en hecht veel waarde aan de eisen die worden gesteld waaraan een deskundig haarwerk-specialist aan moet voldoen.

 

Nazorg
Nadat u een haarwerk heeft gekozen bieden wij u graag onze nazorg aan in de vorm van een onderhoudscontract. Vraag in de salon naar de mogelijkheden.

 

WiFi_free_zone.jpg-for-web-LARGE

 

 

 

 

Vrij gebruik van internet bij kapsalon Schuurman

Het laatste nieuws