Damestrends Najaar/Winter 2016-2017

Zoveel mensen, zoveel stijlen. Trends zijn er veel, ook voor het seizoen 2016-2017. Maar wat past nu echt bij jou. Het is niet meer zoals vroeger dat iedereen hetzelfde kapsel wil. Een stijl moet nu bij je passen. Natuurlijk adviseren onze stylisten je graag bij de nieuwe trends voor het najaar en de winter en wat past bij jouw (kleding)stijl en haartype. We hebben alvast wat opvallende trends voor je op een rijtje gezet.

haartrends dames winter 2016/2017

Paardenstaart

De paardenstaart mag deze winter laag. En laag is nu ook heel laag. Deze nieuwe trend is ideaal voor meiden en dames die zichzelf weinig tijd gunnen. Gemakkelijk te creëren en je ziet er toch stijlvol en trendy uit.

De pony

De pony is weer terug! Super kort, recht, rommelig of wat langer. Het kan en mag allemaal. Helemaal hip is zelfs de rechte pony met korte bob. Wie durft?

Tip: Een lange en rommelige pony staat sexy en stoer. Past perfect bij haar dat al wat langer is (tot over de schouders).

Prima ballerina?

De laatste modetrends komen nu ook uit de balletwereld. Steeds vaker worden ballerina’s als voorbeeld genomen voor nieuwe modetrends. De volgende stap naar de haartrend ‘Ballerina’ is dan ook geen verrassing. De ballerina- of balletknot mag je dragen zoals je wilt; laag of juist heel hoog. Dus geen zin om je ‘s morgens je haar te doen? Even een elastiekje erin en je bent klaar en … super hip.

Alles mag…

Stoer en wild of juist lang en trendy. Het mag en kan allemaal deze winter! Van een rommelige en korte bob tot heel lang. Zelfs de stijltang kan weer uit de kast. Het kan namelijk niet lang of recht genoeg deze winter.

Het laatste nieuws