Haartype en verzorging

Kapsalon Schuurman werkt met de professionele productlijn van Artègo, exclusief voor kappers!

We vragen veel van ons haar. Verven, föhnen, strakke vlechten of staarten en hard borstelen. Daarom vraagt je haar om aandacht en een goede verzorging. Maar ook elk seizoen vraagt om een speciale behandeling van je haar.

In de koude maanden laat de verwarming in je huis de relatieve luchtvochtigheid dalen, waardoor je haar sneller uitdroogt. Het haar bevat dan minder talg en vocht en ziet er broos en futloos uit.

Kapsalon Schuurman kiest bewust voor producten van het Italiaanse kappersmerk Artègo. Artègo heeft een complete productlijn, van styling en verzorging tot één van het grootste assortiment aan haarkleuring. Alle producten zijn dierproefvrij getest en bevatten minder tot geen chemische toepassing in vergelijking tot andere merken. Het gebruik van Artègo producten in onze kapsalon is dus een bewuste en millieubewuste keuze.

Artègo wordt gedreven door de klanten: de tevredenheid en behoeftes van de klanten staan voorop. Artègo wil elke professionele kapper de mogelijkheid bieden de stijl waar een klant naar zoekt te creëren. Artègo geeft ons daarmee de mogelijkheden onze klanten exceptionele producten en diensten te leveren. Het is een merk met stijl en klasse, toegankelijk voor iedereen. Alle producten worden in house ontwikkeld, getest en gefabriceerd in Rome, Italië.

haartype verzorging

Het laatste nieuws