Kleurtips

Bronde! Super winterse look, valt lekker op en heeft veel kleur.

De haartrend bronde is hot! Het is een haarkleur in meerdere tinten blond en bruin. Vandaar de naam bronde. De kleur geeft een heel mooi natuurlijk effect. Wat voor jou?
Samen met onze stylisten zoek je de juiste tinten die goed bij je huid en ogen passen. Het bronde effect wordt gecreëerd door middel van high- en low-lights technieken. De verschillende tinten blond en bruin kunnen op meerdere manieren worden aangebracht, zodat een mooie en zelfgekozen (warm) effect ontstaat.

Baby lights

dames haar baby lights
Met deze kleurstyling creëer je een aantal plukken in je haar die net wat lichter zijn dan je eigen haarkleur. Dus vind je high- en low-lights net iets ‘too much’? Vraag dan onze haarstylisten naar deze kleurtint met een neutrale look.

Durf jij denim?

haartrend dames denimBlauw is de trendkleur voor dit najaar en winter. De vale, ietwat blauwgrijze kleur is helemaal in en absoluut opvallend. Een nieuwe trend voor stoere en hippe dames. Durf jij?

Rose gold look

Nog een opvallende, maar zeer trendy kleur is de ronze kleur; subtiel roze met warme kopertinten en bronzige kleuren en doorheen. Opvallend en echt trendy voor 2016-2017.

rose gold look haartrend 2016-2017

Het laatste nieuws